Szűrés

A(z) TCL Electronics kulcsszót tartalmazó cikkek

Sikeresen szerepelt a TCL az EISA Awardon

2022. augusztus 22. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata, különleges elismerésekben részesült az EISA-díjátadón. Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) több rangos díjat ítélt oda a TCL-nek.

Tovább

A TCL bemutatta az új tévés portfólióját

2022. május 30. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata nagyon nagy TV-k sorát dobja piacra, hogy megfizethető technológiával a legjobb szórakozást nyújtsa. A TCL innovációs és gyártási képességeinek köszönhetően mostantól az összes C és P sorozatban megtalálható lesz egy 75” képátlójú modell is. A márka két új nagy, 85 hüvelykes TV-t (C73 és P73 sorozat) és egy hihetetlenül nagy, 98 colos TV-t (C73 sorozat) is piacra dob, hogy még optimálisabb tévénézési élményt nyújtson minden vásárló számára. A TCL számára az új szlogen, az” Inspire Greatness” azt is jelenti, hogy mindig gondolkozz nagyban!

Tovább

A TCL bemutatta a teljes 2022-es portfólióját

2022. április 12. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata a legújabb háztartási készülékeinek, új mosógépeinek, továbbá a kibővített AI x IoT ökoszisztémájának (ami mostantól új klímaberendezéseket, robotporszívókat és légtisztítókat foglal magában) segítségével erősíti meg pozícióját 2022-es évre.

Tovább

A TCL új szintre emeli a QLED-élményt

2022. február 23. -

A TCL Electronics bemutatta új 4K felbontású, QLED technológiával ellátott TCL C63 szériát. Forradalmi QLED 4K TV-ként a TCL C63 sorozatot úgy tervezték, hogy átfogó szórakoztató élményt nyújtson a Google TV-vel és a kivételes audiovizuális teljesítménnyel. 

Tovább